Hos oss kan du både leke deg og bli inspirert, jobbe godt, spise godt og sove godt.

På Boretunet har vi alle fasiliteter du trenger til et vellykket opphold! Vi tilbyr både overnatting, mat og drikke, aktiviteter og utflukter og skreddersyr gjerne ditt arrangement!

Boretunet

Vi har skapt en reiselivsbedrift av gamle oljebrakker – gjenbrukt for tredje gang! Den reisen kan du lese mer om her. På denne siden tar vi deg med inn på selve tunet, der du får vite litt mer om hvilke fasiliteter vi kan tilby.

Boretunet ligger rett ved Borestranda, ca. en halvtime fra både Sandnes og Stavanger. Det gjør oss til et populært samlingssted i regionen. Det er også enkelt å komme seg hit fra Stavanger lufthavn, Sola.

Kapasitet

Vi har både selskapslokaler, møterom, kafé, overnatting til opptil 250 personer, egen surfeskole og samarbeider med en rekke lokale bedrifter om å lage en unik opplevelse for akkurat deg. Her ser du kapasiteten vår:

 • Overnatting: enerom opptil 100 personer; total sengekapasitet 250 personer
 • Selskapslokale (100 m2): kinooppsett – 160 personer; langbord til middag – 100 personer
 • Møterom: (60 m2): kinooppsett – 60 personer; langbord – 36 personer
 • Vinterhage (45 m2): bespisning – 35 personer; mingling (ståbord) – 50 personer
 • Kafé (40 m2): bespisning – 24 personer; møte – 18 personer
 • På tunet tilrettelegger vi for oppsett av telt ved utvidelse av kapasitet. Hagen har plass til telt opptil 30 x 15 meter.
 • Takterrasse – 150 m2
 • Tunterrasse – 300 m2
 • Hage – 2500 m2
hotel
Overnatting
250 sengeplasser
local_dining
Servering
Samarbeid med lokale leverandører
surfing
Surfeskole
Sertifiserte instruktører og utleie av utstyr
meeting_room
Møterom
Legg konferansen din hit!
celebration
Selskapslokale
Vi steller i stand fest for deg!
local_cafe
Egen kafé
Strandbaren lager den rette stemningen!
pergola
Takterrasse
Intim atmosfære!
sauna
Badstue og boblebad
Få spa-følelsen!

Gjenbruk og moderne arkitektur

Selve bygningsmassen på Boretunet er en blanding av renoverte anleggsbrakker i ny og leken, moderne arkitektonisk form, kombinert med delikat utførte snekkerarbeider og nøye planlagte uterom. Det er de dyktige arkitektene i Helen & Hard som har tegnet byggene. Det vellykkede samarbeidet resulterte i at Boretunet fikk Klepp kommunes byggeskikkpris for 2022.

Målet har vært å skape en unik atmosfære. I og med at vi ligger rett ved Borestranda, har vi latt oss inspirere av havet, himmelen, sanddynene og vegetasjonen samt det vakre lyset på Jæren. Det har gitt en dus og delikat fargepalett på interiøret.

Vi er opptatt av å ta vare på både mennesker, miljøet og tingene vi omgir oss med. Derfor prøver vi i stor grad også å innrede Boretunet med bruktmøbler og gjenbrukskupp! Det bidrar til en ekte og avslappet stemning, synes vi!

Les mer om filosofien vår her.

Overnatting

På Boretunet kan du bo og sove godt. Vi har en total sengekapasitet på 250 personer, og opptil 100 personer kan bo på enerom.

Du kan velge mellom en rekke småhus, leiligheter eller hytter. Vi har blant annet tinyhouses med plass til fire gjester i hver. I tillegg har vi leiligheter med plass til fire gjester.

Det spesielle surfehuset vårt har kapasitet til å huse opptil 24 personer på en gang. Det er innredet for å lokke fram surferen i oss alle, og det passer perfekt for vennegjengen, bedriften eller andre grupper på tur! Enkelte av hyttene er også bygd for store grupper – med opptil 16 sengeplasser i en hytte.

Ta kontakt, så fikser vi overnattingen!

Selskap og møter

I 2022 sto vårt flotte påbygg ferdig. Her har vi plass til 160 personer i selskapslokalet samt enda flere i møterom og arealer tilpasset kurs og konferanse. I selskapslokalet kan vi arrangere alt fra møter, firmafester og kick-off, sommerfest, julebord, bryllup, dåp og konfirmasjon – bare fantasien setter grenser!

Mat og drikke

Boretunet er opptatt av lokal mat og drikke, og derfor samarbeider vi med kokk Arne Nese og Ekte Matglede. De har blant annet ansvar for vårt matlagingskurs!

I 2023 åpnet vi dessuten vår egen kafé, Strandbaren! Den kan også bookes til mer intime arrangementer og passer perfekt for grupper fra 10 til 24 personer.

Takterrasse med vinterhage

Nylig fikk vi også vår egen takterrasse med en helt unik atmosfære. Her finner du innglasset vinterhage som kan brukes året rundt. Den har plass til 35–50 personer.

I vinterhagen kan vi også tilby servering til mindre grupper – enten det er lunsj eller middag. Her er det en fabelaktig utsikt mot strendene, ly for vær og solnedganger for historiebøkene! Her har vi blant annet hatt små konserter, middager og aperitiffer samt mye mer.

Velvære på taket

Rett ved siden av vinterhagen på takterrassen ligger vår velværeavdeling med badstue og boblebad. Denne delen av takterrassen gir deg den fortjente avslutningen på en aktiv dag, enten du har vært og surfet, hatt en lang dag med møter eller bare vil slappe av med familien eller kjæresten.

Surfeskolen

Jæren er kjent for sine nydelige sandstrender og herlige surfeplasser. Og Boretunet ligger bare hundre meter fra den majestetiske Borestranda. Da er det herlig enkelt å ta på seg en drakt, gå ned til havet og nyte en dag i bølgene.

På Boretunet skal det være lett å komme i gang med surfing. Vi tilpasser surfekurs eller opplegg etter ditt nivå, så det spiller ingen rolle om du er helt fersk eller har surfet hundrevis av ganger tidligere. 

Alle surfeinstruktørene på Boretunet er ISA-sertifiserte med godkjent førstehjelps- og livredningskurs, så du er i trygge hender.

Ta kontakt, så finner vi et opplegg som passer for deg!

Utforsk opplevelsen som passer deg best

 • Teambuilding
  group Opptil 160 personer
  meeting_room Møterom
  surfing Aktiviteter
  hotel Overnatting
 • Møte og konferanse
  meeting_room Moderne møterom
  celebration Selskapslokale til 160 pers.
  surfing Spennende aktiviteter og utflukter
  hotel Overnatting på stedet
 • Sommerfest
  local_cafe Mat og drikke
  sports_volleyball Aktiviteter og leker
  directions_bike Utflukter
  hotel Overnatting
 • Surfekurs
  hotel Overnatting
  water Surfekurs
  toys Valgfri aktivitet
  restaurant Morgenlevering frokost
 • Blåtur
  surfing Surfekurs
  landscape Utflukter
  hiking Gåturer
  hotel Overnatting
 • Bryllup
  festival Festlokale rett ved stranda
  cake God lokal mat og drikke
  hotel Overnatting til 250 pers.
  surfing Spennende aktiviteter
 • Dåp
  chair_alt Festlokale til 160 pers.
  photo_camera Fine omgivelser
  hotel Overnatting
  restaurant Mat og drikke
 • Utdrikningslag
  surfing Morsomme aktiviteter
  restaurant God mat og drikke
  hot_tub Spa og velvære
  hotel Overnatting