Kjekke aktiviteter for barn og voksne

Kongeparken

En av Norges største fornøyelsesparker og Rogalands mest besøkte turistattraksjon kun 25 minutters kjøring fra Boretunet. Kongeparken sprer glede og spenning for barn i alle aldre, byr på ett stort spekter av karuseller og baner, men også aktiviserende leker og utforskingsmuligheter. I 2019 åpnet ”Droppet”, Norges høyeste fritt fall tårn. Det er også flere berg og dal-baner av høy kvalitet. En dag med adrenalin og glede venter.
Vitengarden_boretunet.png
vitengarden_boretunet_1.png

Vitengarden

På Vitengarden er det store områder og utforske, både inne og ute. Her kan du bruke timevis med store og små barn, besøke dyrene på gården, hoppe i høyet, kjenne på orkan i «blåsten», prøve deg som menneskelig jojo, besøke skattene i den mørke myra eller kjempe mot roboten i ostepakking.

De har også spesielle program knyttet til påske, høstferie og andre kjekke ferietider.

Boretunet_vitengarden_2.png

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken er et moderne vitensenter, der publikum blir oppfordret til å delta og å utforske. Gjennom slike interaktive formidlingsmetoder er målet å vekke spesielt barn og unge sin interesse for realfag, matematikk og teknologi. Derfor står lek, konkurranse og eksperimentering sentralt i et besøk på Vitenfabrikken. Nevnte vi at her er det mye gøy for de voksne også?
Boretunet_vitenfabrikken_4.jpeg
vitenfabrikken_boretunet_2.jpeg
Boretunet_vitenfabrikken_3.jpeg
Vitenfbrikken_boretunet_2.jpeg

Scooter hut Arena på Tjelta

Innendørs scooter og  skatehall kun ti minutters kjøring fra Bore. Anlegget åpnet i 2019 og har fort blitt som er utrolig populært for de som liker å skate eller scoote. Her er  forholdene perfekte selv om det regner! Hallen er romslig med flere elementer som , mini ramp, kickere og funbox. Her vil en møte andre barn som er på jakt etter spenning og utfordringer siden dette er bygget spesielt med tanke på barn.
scooter_hut_arena_tjelta.jpg