top of page
Kongeparken_Boretunet.jpeg

Kjekke aktiviteter for barn og voksne

Kongeparken

En av Norges største fornøyelsesparker og Rogalands mest besøkte turistattraksjon kun 25 minutters kjøring fra Boretunet. Kongeparken sprer glede og spenning for barn i alle aldre, byr på ett stort spekter av karuseller og baner, men også aktiviserende leker og utforskingsmuligheter. I 2019 åpnet ”Droppet”, Norges høyeste fritt fall tårn. Det er også flere berg og dal-baner av høy kvalitet. En dag med adrenalin og glede venter.
Vitengarden_boretunet.png
vitengarden_boretunet_1.png

Vitengarden

På Vitengarden er det store områder og utforske, både inne og ute. Her kan du bruke timevis med store og små barn, besøke dyrene på gården, hoppe i høyet, kjenne på orkan i «blåsten», prøve deg som menneskelig jojo, besøke skattene i den mørke myra eller kjempe mot roboten i ostepakking.

De har også spesielle program knyttet til påske, høstferie og andre kjekke ferietider.

Boretunet_vitengarden_2.png

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken er et moderne vitensenter, der publikum blir oppfordret til å delta og å utforske. Gjennom slike interaktive formidlingsmetoder er målet å vekke spesielt barn og unge sin interesse for realfag, matematikk og teknologi. Derfor står lek, konkurranse og eksperimentering sentralt i et besøk på Vitenfabrikken. Nevnte vi at her er det mye gøy for de voksne også?
Boretunet_vitenfabrikken_4.jpeg
vitenfabrikken_boretunet_2.jpeg
Boretunet_vitenfabrikken_3.jpeg
Vitenfbrikken_boretunet_2.jpeg

Scooter hut Arena på Tjelta

Innendørs scooter og  skatehall kun ti minutters kjøring fra Bore. Anlegget åpnet i 2019 og har fort blitt som er utrolig populært for de som liker å skate eller scoote. Her er  forholdene perfekte selv om det regner! Hallen er romslig med flere elementer som , mini ramp, kickere og funbox. Her vil en møte andre barn som er på jakt etter spenning og utfordringer siden dette er bygget spesielt med tanke på barn.
scooter_hut_arena_tjelta.jpg
bottom of page