Kick-off: – Boretunet er magisk

14.desember 2023

Da Experis skulle samle 20 stykker fra hele landet til kickoff i august 2022, falt valget på Boretunet. – Folk fikk lave skuldre, løsnet på slipset, gikk rundt barføtte og nøt roen og omgivelsene!

Experis er full av lovord etter å ha lagt kickoffen sin til Boretunet.

– Dette blir mye skryt, men det er vanskelig å komme unna, for Boretunet er magisk, forteller Silje Tonning, som er regionsjef i Experis og holder til på Forus mellom Stavanger og Sandnes.

Experis er et rekrutterings- og konsulentselskap i ManpowerGroup og driver med «rådgiving, utvikling og forvaltning av digitale løsninger som forenkler morgendagen».

«All inclusive» på Boretunet

Av og til trenger alle bedrifter påfyll og ekstra energi. Og Experis føler at de ble veldig godt ivaretatt på Boretunet.

– Vi var rundt 20 selgere fra rundt om i landet som dro til Boretunet for å få en kickstart etter sommeren og bli litt kjent på ny etter pandemien. Andre og Peri var på ballen fra første henvendelse fra meg, med forslag til aktiviteter, mat, oppsett osv. Vi endte opp med en slags «all inclusive»-modell hvor Boretunet sto for absolutt alt utenom transport, forteller Tonning.

På Boretunet kan vi for eksempel ta imot 160 gjester i selskapslokalet.

Kortreist mat viktig

En av de tingene som betydde mye for Experis, og spesielt Tonning, var Boretunets historie med bærekraft og ikke minst at maten var lokal - fra den dyktige kokken Arne Nese.

– Det var viktig for meg, som eneste deltager fra området, at maten var kortreist – noe den så absolutt var. Fra frokost til lunch til middag. Noen av mine kollegaer fikk utfordret smaksløkene sine, i positiv forstand, og vi delte en helt fantastisk middag med lokale råvarer i fokus. Øl som ble servert, var også lokalt, og vinene Andre hadde valgt ut, fikk ståkarakter av selv de kresne, opplyser hun.

Unike omgivelser

Tonning forteller også at de sjarmerende omgivelsene gjorde inntrykk på gjestene fra Experis.

– Jeg tror vi var blant de første som fikk benytte oss av det nye konferanselokalet, et fantastisk rom med gode vibber – store vinduer rett ut mot stranden. Akkurat den «backdropen» som trengs for å skape de rammene vi var på jakt etter. Laidback, avslappende og inspirerende. Det nye uteområdet ble også flittig brukt, til tross for jærsk vær. Det samme med boblebadet oppe, og den nye vinterhagen som ga oss «360 views» av det beste Jæren har å by på. Hagen nede og lyslenkene var også absolutt med på å skape god stemning, roser Tonning.

I tillegg gjorde vertskapet sitt til at opplevelsen ble fullkommen, mener hun.

– Det å alltid ha Andre eller Peri til stede var med på å skape en god opplevelse. Vi ble fortalt litt om historien og ideen bak tunet, noe som gjorde at alle satt igjen med en følelse av at konseptet bak Boretunet er genuint og ikke «bare en ny greie for å tjene penger». Jeg tror vi alle levde oss inn i den følelsen, og folk fikk lave skuldre, løsnet på slipset, gikk rundt barføtte og nøt roen og omgivelsene, sier hun.

Også overnattingen får gode skussmål:

– Leilighetene/rommene skaper god stemning, da alle har «sitt eget», men allikevel er en del av noe sosialt, være seg i stua, på terrassen eller ved sittegruppene satt rundt inngangspartiene.

Kapasitet/fakta

Boretunet har et stort selskapslokale, møterom og en egen vinterhage hvor det er mulig å holde møter og konferanser i forbindelse med kickoff. Eller du kan booke alle stedene, hvis det er ønskelig.

Vi arrangerer også gjerne firmafest, sommerfest, julebord eller teambuilding!

 • Overnatting: enerom opptil 100 personer; total sengekapasitet 250 personer
 • Selskapslokale (100 m2): kinooppsett – 160 personer; langbord til middag – 100 personer
 • Møterom: (60 m2): kinooppsett – 60 personer; langbord – 36 personer
 • Vinterhage (45 m2): bespisning – 35 personer; mingling (ståbord) – 50 personer
 • Kafé (40 m2): bespisning – 24 personer; møte – 18 personer
 • På tunet tilrettelegger vi for oppsett av telt ved utvidelse av kapasitet. Hagen har plass til telt opptil 30 x 15 meter.
 • Takterrasse – 150 m2
 • Tunterrasse – 300 m2
 • Hage – 2500 m2
meeting_room
Møterom
celebration
Selskapslokale
local_cafe
Kafé
pergola
Vinterhage
hot_tub
Badstue og boblebad
local_dining
Mat og drikke
hotel
Overnatting
surfing
Aktiviteter

Surfekurs et høydepunkt!

I tillegg til faglig og sosial samling dristet Experis seg også til å prøve surfing. Helt naturlig og riktig, spør du oss på Boretunet!

– Surfeskole med André var et høydepunkt, spesielt for kollegaer fra Oslo. Veldig få av de som deltok, hadde vært på Jæren tidligere og hadde ikke sett hvor fine strendene våre er. Heldigvis, for noen av oss, var det rolig sjø og lite bølger. Opplevelsen var dog den samme, kun positiv. Jeg vet at i alle fall et par av mine kollegaer har reist på ferie med familie i ettertid, da de syntes de fikk for lite tid til å ta alt inn over seg når vi var der. Boretunet har, med andre ord, vært gode ambassadører for området!

Experis kan fort finne på å ta turen på nytt.

– Jeg vet at det fremdeles snakkes om fjorårets samling – og om hvordan det blir vanskelig å toppe den!

Silje Tonning, Experis

PS! Experis erfarte også at det var billigere for dem å fly 20 personer fra rundt om i landet til Sola og Boretunet enn å fly 4-5 stykker til Oslo og et konferanserom der. Noe å tenke på for deg som skal arrangere kickoff!

Kickstart det nye året på Boretunet!

En kickoff handler gjerne om å sparke i gang det nye året eller halvåret med påfyll av ideer og energi.

Samle styrkene. Sette nye agendaer. Legge ny strategi. Ledersamling. Bygge lag.

– I januar og februar har vi gjerne salgssamlinger og ledersamlinger, der bedriftene går gjennom hva som blir viktig for det nye året. Da er det gjerne fokus på det faglige, forteller Per Arne «Peri» Zahl ved Boretunet.

Da er den nye konferanseavdelingen ved Boretunet velegnet.

– Her får du sitte og jobbe uforstyrret, og du kan fly inn de du må ha med. Det er kort vei fra Stavanger lufthavn Sola, sier «Peri».

I tillegg kan vi på Boretunet stille med både overnatting, mat og vakre omgivelser.

– Vi har god frokost og digg mat, frister han.

Ofte er det sånn at de som deltar på en kickoff, ikke kjenner hverandre så godt.

– Da er det viktig at de kan slappe av. De vil ha det litt sosialt på kvelden, med badstue, gåtur for å lufte hodet og drøfte ting, sier han.

Et alternativ er å sitte litt i kafeen vår, Strandbaren, eller spise en intim middag i vinterhagen på takterrassen. Og så kan man gjerne legge til litt underholdning og sosiale aktiviteter om man vil.

Eller surfing, selvfølgelig!

– Ganske mange har gått for det. Ikke alle har tid til det, men vi kan legge til rette for at aktivitetene er effektive. De foregår gjerne rett utenfor døra her, forteller «Peri».

Aktiviteter og utflukter:

 • Mesternes mester

  diversity_3 Lagbygging
  sports_gymnastics God trening
  battery_charging_80 Energiboost
  nature_people Fine omgivelser
 • Tur til Sele Havn

  footprint Vandring langs Borestranda
  holiday_village Fargerike naust
  wb_twilight Panoramautsikt mot havet
  beach_access Bål på stranda
 • Bryggeri-tur

  tour Utflukt til Rygr Brygghus
  factory Omvisning i mikrobryggeriet
  sports_bar Smaksprøver
  face Historiefortelling
 • Ysteri-tur

  tour Omvisning på Voll Ysteri
  restaurant Smaksprøver
  wine_bar Servering av godt drikke
  face Historiefortelling
 • Surfekurs bedrift

  surfing Surf med kollegaer!
  emoji_people Proffe instruktører
  checkroom Utstyr inkludert
  waves Lek og lær i bølgene!
 • Aftersurf i spa

  sauna Badstue
  bath_private Boblebad
  nightlife Servering og musikk
  wb_twilight Solnedgang fra terrassen
 • Mega SUP

  kayaking Gigantisk SUP-brett
  groups Gruppearbeid i praksis
  waves Møt bølgene sammen
  highlight Padle til Feistein fyr?