Boretunet er en reiselivsbedrift på Jæren i Rogaland. Du finner oss rett ved vakre Borestranda!

Send oss en forespørsel under!

Kontakt oss

Send oss en mail med spørsmål, feedback, muntre tilrop eller digitale «high fives»! Vi kontakter deg så snart vi kan!

E-mail: post@boretunet.no

Telefon: +47 480 39 906

Har du noe helt konkret du planlegger? Send oss litt info i et av skjemaene under, så kommer vi tilbake med et tilbud til deg!

Vi kan ordne

surfing
Surfekurs
Med sertifiserte instruktører
sailing
Spennende aktiviteter
Kano, SUP-brett, volleyball, krokket, kubb m.m.
tour
Lokale utflukter
Besøk bryggeri, gartneri eller ysteri!
restaurant
God mat og drikke
Vi samarbeider med kokk Arne Nese
radio
Underholdning
Vi fikser gjerne DJ, standup eller annen underholdning!
villa
Overnatting
Sov godt i våre småhus og leiligheter
meeting_room
Kurs- og konferanse
Vi har alle fasiliteter
sunny
Sommerfest / julebord / teambuilding
Legg bedriftsturen til Boretunet!

Lett å finne

Rett ved storslåtte Borestranda i Klepp kommune finner du oss på Boretunet. Jæren i Rogaland er berømte for sine kritthvite sandstrender, store bølger og bugnende åkerlandskap. Her kan du komme tett på rå naturopplevelser, være i ett med elementene på surfebrettet, prøve våre faste utflukter til bryggeri, gartneri eller ysteri, spise god mat fra lokale kokker, kjenne på den unike atmosfæren og sove godt etterpå.

Det er kort vei til Boretunet fra både Sandnes og Stavanger, og kommer du med fly fra Sola lufthavn, så er det enda kortere. Eller som vår daglige leder André Gilje formulerer det:

– Det er veldig eksotisk hvis du kommer med morgenflyet fra Oslo, og så ligger du noen timer seinere i Nordsjøen og plasker i våtdrakt i fint vær!

Uansett hvor du kommer fra, og hvor langt du har reist, gjør vi vårt beste for å ta godt vare på deg. På Boretunet er det noe å finne på for alle, og det er enkelt å komme i gang med aktiviteter. Vi har skjenkebevilling, så ønsket drikke kan dere bestille både før eller etter ankomst.

For å sette den rette strandstemningen skrur vi på litt musikk og skaper god atmosfære. Vi har takterrasse med vinterhage, badstue og boblebad der du kan sitte under åpen himmel og nyte utsikten til sandbankene og havet. Resten er magi!

Følg oss!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

* indicates required

Jeg samtykker i å motta nyhetsbrev fra Boretunet

Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til e-postene våre. For informasjon om vår personvernpraksis, besøk vår webside.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.