top of page


 

 

Jærstrendene har endelig fått et sted som spesialiserer seg på kurs & konferanse. Boretunet er tilrettelagt for at faglig påfyll skal kunne kombineres  i unike omgivelser med mulighet for møter, overnatting, selskap og aktiviteter. God atmosfære er viktig, og det har Boretunet masse av. Vi sørger for en behagelig stemning hvor gjestene våre kan senke skuldrene og nyte oppholdet!

Vi har et stort selskapslokale, møterom og en egen vinterhage hvor det er mulig å holde møter og konferanser. Eller på alle stedene hvis det er ønskelig.

Møter, workshops eller seminar i unike omgivelser

Møterom

hang out

Få faglig påfyll i det flotte møterommet vårt. Vi har et eget, romslig møterom med bjørekfinervegger og lydhimlingsplater i taket. Her finner du projektor og ønsket antall stoler. Vi kan også tilby lett servering og det dere måtte ønske utover dagen av mat og drikke.

selskapslokale_boretunet_event.jpg

Selskapslokale / stort møterom

Vårt splitter nye selskapslokale er tilrettelagt for å samle mennesker til en god fest og et smakfullt måltid. Den gode stemningen blir satt av landskapet og lyset, mens kolleger og gode samtaler lager minnene. At en kan ha et helt område for sitt selskap gjør at dere virkelig kan nyte tiden sammen uten forstyrrelser. Den store terrassen er også et glimrende samlingssted for å hygge seg ute.

 

Selskapslokalet har kapasitet opptil 150 gjester.

Boretunet ligger på Jæren, midt i hjertet av matfylket Rogaland. Her er vi omringet av kvalitetsprodusenter. For å ivareta alt det området har å by på av gode råvarer har vi valgt dyktige Arne Nese som vår kokk og samarbeidspartner innen mat. En ekte opplevelse! Vi har alle rettigheter og kan tilby dere et godt utvalg av drikkevarer. Har en andre ønsker eller behov kan vi tilpasses oss disse. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Mat & drikke

Arne Nese og hans matkonseptet Ekte Matglede er en av våre samarbeidspartnere. 
Arne står bak blant annet utviklingen av restauranten Hemmeleg på Bryne.
 

 
Hjertesalat med Jærsk stæsj (1).jpg
Kylling og grønt frå Jæren.jpg
Kokk (1).jpeg

Vinterhagen

Stemning, stemning, stemning! Boretunets vinterhage på takterrassen er en varm oase som byr på en følelse av Middelhavet, selv når det blåser og er kaldt. Vinterhagen er en perfekt plass å samles, enten det er for møte, workshop eller hygge.
295812628_3259458400935392_3866799710507978734_n (2).jpg
Boretunet_selskapslokale_teambuilding.jpg

Vi skreddersyr opplegg som passer deg og din bedrift!

Aktiviteter

Med stranden som bakgård er Boretunet et glimrende utgangspunkt for surfekurs! Vi stiller med både utstyr og instruktører etter behov. Om ikke surfekurs skulle passe for alle er hagen vår tilgjengelig for et slag krokket, volleyball, boccia eller kubb. Figgjoelva renner like ved Boretunet, og her kan en ta en rolig kanotur ned mot elveutløpet på nordsiden av stranden, eller ganske enkelt ta en gåtur langs elvebredden til Sele havn og bare nyte natur og frisk sjøluft.
DSCN0501.jpg

Overnatting

Boretunet tilbyr overnatting i tiny houses, hytter og leiligheter for opp til 150 gjester.

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi arrangementet etter dine ønsker og behov,
slik at du og din bedrift får en flott opplevelse hos oss på Boretunet! 

bottom of page