top of page

Vi har laget et samarbeid med Arne Nese som driver Ekte Matglede. Nå drar vi i gang matkurs og kan tilby matlagingskurs hos oss på Boretunet. Arne er også en del av teamet bak restaurant Hemmeleg, på Bryne.

cquUPMtw.jpeg

Hos oss finner du Ekte Matglede!

En unik opplevelse på Jæren

Cuztomize experience groups
Hjertesalat med Jærsk stæsj (1).jpg

Her kan du samle kollegaer, venner og familie til en fantastisk, smakfull helaften som du sent vil glemme. Matlagingskurset går ut på å lage deilig mat basert på lokale råvarer (så klart), og lære av kokkens kunster og detaljer sammen.

 

Og det er nettopp det Ekte matglede handler om! Å samarbeide og lage noe sammen som et team. Her får du ferske, lokale råvarer og muligheten til å lage en gourmet middag sammen med en av regionens beste kokker!

Screenshot 2022-11-12 at 11.35.23.png

4-retters

Varighet 3+ timer

Minimum 8 personer

Kursholder kokk Arne Nese

Kurset tar plass i den nye baren vår og alt står klart ved ankomst. Arne tilbereder en god del i forkant slik at det skal være enkelt å stelle i stand en gastronomisk opplevelse! Så du trenger ingen erfaring i forkant eller må være særlig mat-interessert. Målet her er å skape noe sammen og nyte et godt måltid i etterkant.

“Sammen lager vi en deilig  4-retters på flotte lokale råvarer fra stolte Jærske produsenter. Sosialt, velsmakende og gøyalt i en formell setting.” - Arne Nese

Vi har alle rettigheter og kan tilby dere et godt utvalg av lokale drikkevarer. Vi har plass til grupper fra 8-22 personer og matlagingskurset gjelder for grupper på minst 8 personer. Vi tar så klart hensyn til allergier og tilbyr også overnatting om ønskelig.

 

Vi gleder oss til dette flotte samarbeidet og ta kontakt med oss så skreddersyr vi arrangementet etter dine ønsker og behov, slik at dere får en fantastisk helaften på Boretunet!

Screenshot 2022-11-12 at 11.46.12.png
bottom of page