top of page
Søk
  • Forfatterens bildePer Arne Zahl

5 korte fakta om Boretunet og surfekurs

Nå er det endelig sommer og ferien er rett rundt hjørnet. Det er med andre ord på tide å komme seg ut til stranden og leke i havet. Med en god våtdrakt og surfebrett blir det en varm fornøyelse.

Jæren,surfekurs, stavanger, aktivitet, rogaland, bore,surfing, kurs, Boretunet
Jæren har noen av nordens vakreste strender, forholdene for surfekurs på Bore er ofte meget gode

1 Hvem passer kurset for?


Ett surfekurs er like gøy for foreldre som for barna, det å gjøre en aktivitet sammen gjør det hele enda kjekkere for alle. Ett kurs med vennegjengen er ikke annet enn stor glede, mye fordi å se venner som går på hode er en fornøyelse! Å bryne seg på surfing er også en glimrende treningsøkt.


2 Hva må jeg ha med?


Få aktiviteter er så enkelt å få til som ett surfekurs, du trenger kun en badeshorts og solkrem. Pakk gjerne med en liten lunsj og et håndkle. Alt av utstyr, dusj og garderobe ordner vi.


3 Må jeg bo på Boretunet for å ha kurs med dere?


Boretunet holder kurs for alle som ønsker, du må ikke bo hos oss. Våre garderober og dusjer er også for alle som har kurs, eller leier utstyr hos oss. På forespørsel kan vi også være behjelpelige med en samlingsplass før eller etter kurset, vi stiller gjerne med grill, har vollyballnett mm. Vi vil at din stranddag blir så bra som overhodet mulig.


4 Kan jeg lære noe nyttig av ett kurs?


Det er viktig å snakke med alle, uansett alder om sjøen og de usynlige farene strømningene utgjør. Kunnskap gir ro og trygghet i vann. Kombinasjonen teori om strøm på land, for så å føle det i havet gir en helt annen kunnskap og innsikt enn noe annet. Slik kan flere bli gode livreddere i senere tid om uhellet er ute, i en elv, en fjord eller strand.


5 Når kan jeg ta kurs?


Vi har kurs hver dag. En kan velge mellom klokken 10:00, 13:00 og 16:00. Passer ikke dette for deg eller din gruppe kan vi planlegge andre tider per mail.


Bestill ditt kurs idag her
819 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page