Søk
  • Per Arne Zahl

Hva lærte vi om Boretunet i 2019?

”Du vet ikke hva du har bygget før det er ferdig” Ikke ett sitat som Ikea vil kopiere og ramme inn, men dette var tilfellet for oss.Bore, surf, overnatting, bølger, solnedgang, jæren, rogaland
Utsikten mot Bore og solnedgangen er vanskelig å gå lei siden den er konstant i endring


Dra ut på landet, få lav puls, opplev Norges flotteste strand og nyt en behagelig overnatting. Det var tanken, og det hørtes jo romantisk og digg ut, men hvem var det som trengte lavere puls og ei seng å sove i? Og hva var egentlig Boretunet, ikke hotell, ikke helt hostel? Men ett overnattingssted ihvertfall, så hva skjedde vårt første år?Å samle så mange bryllupsgjester som mulig på samme sted viste seg å bli en fin måte for familiene å møtes på og kose seg. Lur ide!


I 2019 huset Boretunet alt fra avslappende familiefeiringer og tilreisende bryllupsgjester, til sporty utdrikkingslag og helgeutflukter for lokalbefolkning på tur i nærområdet. Vi fikk også mye besøk av familier som ville bo landlig og besøke Kongeparken og Vitengarden. En god del lokale bedrifter la også turen ut for å teste surfing og ha det sosialt sammen. Mye av gjestene var ikke helt som vi først hadde sett for oss, men det gjorde ingenting!


Det ble med andre ord ett særdeles lærerikt år for oss på Boret