Sommer på Boretunet – få 20 % på surfekurs og overnatting!

Surf, sov og nyt Jæren på sitt beste 24. juni til 12. august. Da har vi 20 % rabatt på surfekurs og overnatting!

Sommertilbud på Boretunet!

Tilbring sommeren hos oss, med havet som nærmeste nabo. Vi gleder oss over norsk sommer og feirer med tilbud på surfekurs og overnatting. I perioden 24. juni til 12. august får du 20 prosent rabatt!

I tillegg til å være et paradis for surfere har vi en rekke leker og sommeraktiviteter for barn og familier, med aktivitetskalender, konserter, åpen strandbar, hoppeslott, tegnestue og masse annet gøy!

Bli med til Boretunet, du også!

hotel
Overnatting
Leiligheter og hytter
local_cafe
Strandbaren
Åpent 24. juni til 12. august!
surfing
Surfekurs
For en annerledes ferie?
sports_volleyball
Lek og moro
Volleyball, kubb, krokket m.m.

Boretunet = surfing

Er du klar for å ha det gøy og ri bølgene på Borestranda i sommer? Med surfing kan du legge bort hverdagens stress, være til stede i kroppen og bryne deg på morsomme utfordringer i vannet.

Det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på. Vi har sertifiserte surfeinstruktører som hjelper deg der du er! Ingenting slår den følelsen når du til slutt kommer deg opp på brettet og flyr!

Les mer om våre surfekurs her.

Vakre Borestranda på Jæren har kilometervis med sandstrender, sammenhengende turstier i et unikt kystlandskap og ikke minst en følelse av å være koblet på de store naturkreftene. Her er det høyt under himmelen, panoramautsikt utover havet og omgivelser som både tar pusten fra deg, men også gir deg livgivende frisk luft!

Overnatting

På Boretunet har vi både leiligheter og tinyhouses, og rett ved siden av ligger det også hytter som perler på en snor langs det vakre kystlandskapet. Vi har totalt 250 sengeplasser og noe for enhver smak.

I sommer tilbyr vi også 20 prosent rabatt på overnatting. Alt du trenger å gjøre, er å taste inn rabattkoden sommer24 i bookingsystemet.

Les mer om overnatting her!

Nyt stemningen i Strandbaren!

På Boretunet har vi vår egen kafé: Strandbaren!

Den er åpen fra 24. juni til 12. august i sommersesongen. Her får du ovnsbakt pizza, is, kaffe & té og noe godt i glasset. Og ikke minst kan du kjenne på den gode Boretunet-vibben!

Åpningstider:

  • Mandag til torsdag 10:00 til 20:00 (ved fint vær og god stemning kanskje litt lenger)
  • Fredag og lørdag 10:00 til 23:00 (ved dårlig vær muligens litt kortere)
  • Søndag 10:00 til 20:00 (ved fint vær og god stemning kanskje litt lenger)

Les mer om Strandbaren her.

Opplev Jæren

Aktiviteter og turer

I hagen på Boretunet kan vi legge til rette for sommeraktiviteter som krokket, volleyball, boccia eller kubb. Og rett ved siden av oss renner Figgjoelva, der vi anbefaler en tur i kano eller på SUP-brett!

Boretunet er også et fint utgangspunkt for turer. Den enkleste turen er å rusle langs stranda bort til Sele havn og de fargerike naustene der. Da kan du kikke over til Feistein fyr i horisonten. Ellers bistår vi gjerne med informasjon om hvordan du kommer deg til Preikestolen, Kjeragbolten, Månafossen, Flørli, Kongevegen eller Skomagernibbå.

Les mer om turforslag her!

Velkommen til Boretunet i sommer – vi gleder oss til å ta imot deg!