top of page
Boretunet_surf_Bore_surfeskole.png

 

Boretunet Sommercamp

Det blir surfekurs, strandrydding, havplastfabrikk og andre kjekke strandaktiviteter.

Uke 27, 28, 29 & 30

Fotograf: Valentin Launay

Sommeren er best på stranda. I år håper vi dere velger å bli med oss på Borestranda. Boretunet ønsker velkommen til årets sommeropplevelse for barn og ungdom.

 

Hvem passer dette for?

Opplegget er tilrettelagt for barn og ungdom mellom 8 og 14 år.

 

Hva skjer?

Sommercampen vil ha fokus på surfing,  sosiale aktiviteter og mestring i havet med tett oppfølging. Du lærer samtidig om havstrømmene som finnes og hvordan en kan bade i havet på en trygg måte.

 

Vi får innblikk i havplastfabrikken, et konsept utviklet av Boretunet i samarbeid med miljøorganisasjonen Nordic Ocean Watch. Her smelter vi havplast (innsamlet plastikk) og former det om til nye gjenstander som karabinkroker og linjaler. 

Det blir med andre ord mye gøy, mange fysiske utfordringer og lærerikt.

Boretunet er hele norges surfedestinasjon. Shaka.

© Kelag Daniel Waschnig_plasticpreneur_M
© plasticpreneur Workshop 34.jpg
© plasticpreneur Workshop 17.jpg

Havplastfabrikken

Havplastfabrikken er et konsept utviklet av Boretunet i samarbeid med miljøorganisasjonen Nordic Ocean Watch. Her lærer man om havet gjennom praktiske og morsomme aktiviteter. Vi drar på oppdagelsesferd på stranden på jakt etter havplast. På havplastfabrikken eksperimenterer vi med å lage nye ting av havplasten vi har funnet på stranden. Vi vasker, sorterer, kverner, smelter og støper plasten om til nye gjenstander.

Surfekurs

Surfekurset varer som regel 2-3 timer. Her er det lurt å ha med vann og noe snacks/lett matpakke. Vi surfer for det meste på strender uten fare for steiner og lignende. Det er risiko forbundet med surfing og det kreves ferdigheter til deltakere om svømmekunnskaper. Har du særskilte behov, sykdom eller andre plager må du gi oss beskjed, slik at vi best mulig kan forberede oss. 

 

Instuktørene

Våre instruktører er fokusert på sikkerhet og kvalitet. De vil tilpasse kurset aldersgruppe og nivå.

Andre aktiviteter

Noen aktiviteter er væravhengige og vil variere utfra forhold. Da har vi mange andre kjekke aktiviteter vi kan gjøre. Dette kan være volleyball turnering, bading, bocca, kubb og fotball.

Boretunet Sommercamp, HELDAG

890,-

ukedager 09.00-15.00

  • Surfekurs

  • Utstyr inkludert

  • Strandrydding

  • Besøk på havplastfabrikken

Aktiviteter er væravhengig og vil variere utfra forhold.​

Boretunet Sommercamp, HALVDAG

590,-

ukedager 09.00-12.00 / 12.00-15.00

  • Surfekurs

  • Strandrydding

  • Havplastfabrikken

  • Bading

  • Volleyball

  • Strandleker

Aktiviteter er væravhengig og vil variere utfra forhold.​

DSCN0216.jpg

Velg mellom:

Boretunet Sommercamp

Heldag

Surfer for en dag. Dagsbesøk innebærer alt det tøffe på en dag. Vi skal på surfekurs, besøke havplastfabrikken, bade og gjøre alt det kjekke som vi kan gjøre på en strand. Vi vil lære om hvorfor en surfer er så opptatt av havet og hva vi kan gjøre for å ta bedre vare på det. Noen dager vil programmet avvike om været ikke tillater alle typer aktiviteter.

Boretunet Sommercamp

Halvdag

Velg mellom formiddag og ettermiddag. Vi vil lære om hvorfor en surfer er så opptatt av havet og hva vi kan gjøre for å ta bedre vare på det. Aktivitetene vil variere, havplastfabrikken eller surfekurs. Vi deltar på halvparten av programmet. Innhold er avhengig av om du har formiddag eller ettermiddag og hva været tillater av aktiviteter.

havplast.marinforsøpling.strandrydding.j

Praktisk info

Måltider

Mat er ikke inkludert og deltakerne må ha med seg god matpakke. Vi skal være mye i aktivitet så det er viktig med nok mat og drikke. 

Utstyr

Alt av utstyr er inkludert. Surfebrett, våtdrakt, hansker, sko og hette. Utstyr i forbindelse med andre aktiviteter er også inkludert. Det er viktig at deltakerne stiller med gode klær og sko for aktiviteter og som er tilpasset været. 

Smittevern

Vi vil følge gjeldene smitteverntiltak som er aktuelle i dette tidsrommet. Alle våre aktiviteter legges opp til å gjennomføres utendørs. Ved behov vil det være mulig å utføre alternative aktiviteter innendørs, basert på vær og coronarestriksjoner. 

bottom of page