top of page

Legg årets sommerfest til Borestranden

Ønsker du en sommerfest med et uhøytidelig preg, med høy kvalitet på mat og mange muligheter for aktiviteter. Og i tillegg være rett ved stranden med utsikt mot sanddynene? Da er vi det rette stedet. 

hang out

Boretunet lager ett opplegg for nettopp din gruppe som passer deres behov og ønsker. Vi har fokus på kvalitet i alt vi gjør. Derfor vet vi hvor viktig det er med god planlegging, vi er der fra start til slutt. Arrangementet kan innholde surfing på dagen med påfølgende middag og selskap, eller en spennende utflukt til en skult diamant i nærområdet, med selskap etterpå. Er været fint arrangerer vi også bål på stranden i solnedgangen. 

Hvorfor oss

Aktiviteter

Hva med å samle gruppen for et surfekurs, det er en opplevelse som er enkel, vi er rett ved en av landets beste surfestrender. Utstyr og garderober er på anlegget som gjør det tidseffektivt og komfortabelt. Det er kjekt å se hvor mye latter og spenning dette skaper blant kolleger.

 

Volleyball, kubb og krokket i hagen er kjekke ting å gjøre rett ved den store terrassen vår. En fin gåtur til Sele Havn er også en herlig tur i nydelig landskap. Vi kan også ordne kano turer, har en egen SPA med boblebad og badstue og tilbyr utflukter til lokale bedrifter og masse annet gøy.

Boretunet er designet av Helen & Hard og vant byggeskikksprisen i 2022
IMG_2705.jpg

Boretunet og Ekte matglede 

For andre sommer på rad presenterer vi en sommer-meny laget i samarbeid med Ekte Matglede! Vårt samarbeid har over tid vist at det blir topp kvalitet og smaksrik mat hver gang. Vi har alle rettigheter og kan tilby dere et godt utvalg av lokale drikkevarer. Her er en av sommerens menyer.

Varmt

Rosastekt filet av jærkvige med hvitløk og urter

Kylling med sennep og spisskummin

Tørrmodnet svinekjøtt frå Nyyyt, sursøt glaze

Krydderbakt laks med lettkremet syrlig saus

Jærske småpoteter

Tomatiserte grønnsaker

 

Tilbehør

Jærslaw

Agurk med sesam og chili

Marinerte grønnsaker

Jærsalsa

Grønn salat med frukt og solsikke

Aioli

Vinaigrette

Hjemmebakt surdeigsbrød

Nyrørt smør

Om oss

Byggene er designet i samarbeid med Helen & Hard arkitekter, med mål om å få et lekent og særegent uttrykk. Det resultert i at Boretunet vant Byggeskikkprisen i 2022. Byggene består kun av gjenbrukte trebrakker fra oljeindustrien. Her er alt tuftet på gjenbruk og ble dratt frem som ett av seks bærekraftige byggeprosjekt i 2018

Vinterhagen 5-30 pers

 
På takterrassen har vi en stor vinterhage. Og i fjor viste den seg som en favoritt blandt våre gjester.

Her ble mange lange kvelder utnyttet til det fulleste. Både vår, sommer og høst. Her er det en fabelaktig utsikt mot strenden, ly for vær og solnedganger for historiebøkene. Det ble også  arrangert små konserter, middager og aperitiffer samt mye mer.
Selskapslokalet:
Kapasitet opptil 300 personer
 

Vårt splitter nye selskapslokale er tilrettelagt for å samle mennesker til en god fest og et smakfullt måltid!

 

Den gode stemningen blir satt av landskapet, utsikten og lyset, mens kolleger og gode samtaler lager minnene.

Vi har alle rettigheter og kan derfor tilby dere et godt utvalg av lokale drikkevarer. Vi har også den store gleden av å tilby underholdning i én av pakkene våre! 

Vi tilrettelegger pakker etter ditt ønske, både med/og uten overnatting og gjør det vi kan for at dere får en flott aften hos oss.

Forslag til program
- Vi møtes på Boretunet og blir tatt imot med noe rolig musikk og en kort introduksjon om oss og informasjon dagens program
- Et møte før aktivtetene starter
- De som ønsker surfekurs begynner på det, andre spiller volleyball og noen går tur på stranden. Etter surfingen tar noen en tur i boblebadet og badstuen vår og bare hygger seg.
- Andre ganger så reiser vi på ostesmaking på Voll ysteri og får ett glass vin, høre den unike historien, smake den prisvinnende Jærosten i lokalene fra 1901. 
- Middag og selskap utover kvelden
 med bar og sosialt, gjerne i vinterhagen eller i hagen med musikk.
-Strandbål på kvelden

 

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi arrangementet etter dine ønsker og behov, slik at dere får en fantastisk opplegg hos oss på Boretunet! 
Har du et større arrangemang har vi gode muligheter for å utvide kapasiteten

utsikt_leilighet_boretunet_png.png

Overnatting for opptil 150 pers

Vi tilbyr overnatting i leiligheter, spennende tiny house og nye hytter. 

bottom of page