top of page

Boretunet Surfcamp på Jæren, 23.02 - 28.02

Har du alltid hatt lyst til å lære å surfe? Eller har surfet litt før, men vil lære mer og samtidig bli kjent med nye mennesker? Da er du hjertelig velkommen til å bli med oss på Boretunet surfcamp. Campen blir en god blanding av surf, fjellturer, yoga, felles matlaging, musikk og bål på stranden. 

Hvorfor dra på surfecamp på Jæren nå?

Høsten er en god tid å lære og surfe på Jæren. Havet er varmt, det er ofte gode bølger og flere strender å velge mellom ut fra vind og bølger.

 

Hver dag tar vi dere med der bølgene er best, slik at vi får det beste ut av forholdene. Da blir du også kjent med området og får lært om bølger og spotter å surfe på.

Inkludert i campen

Boretunet_seng.png

Overnatting, sengetøy og håndkle

Boretunet_yoga_2.png

Yoga

Boretunet_utstyr.png

Surfekurs med instruktør og utstyr

Boretunet_tur.png

Utflukt
(ekstra kostnad)

Boretunet_kjøkken.png

Tilgang til kjøkken 24/7

Boretunet_bil.png

Transport til og fra surf og matbutikk

Surfekurs

Surfekurset varer som regel 2-3 timer. Her er det lurt å ha med vann og noe snacks/lett matpakke. Vi reiser til den stranden det er best forhold. Ser vi at det blir ekstremt bra en dag og dårlig neste dag kan vi legge to kurs til samme dag. Det er fritt frem å surfe så mye en orker utenom kursene. Vi tilpasser kurset til hver enkelt med individuell oppfølgning etter dine ferdigheter. Vi surfer for det meste på strender uten fare for steiner og lignende. Det er risiko forbundet med surfing og det kreves ferdigheter til deltakere om svømmekunnskaper. Har du særskilte behov, sykdom eller andre plager må du gi oss beskjed, slik at vi best mulig kan forberede oss. 

 

Instuktørene

Våre instruktører er fokusert på sikkerhet og kvalitet. De vil følge dere gjennom alle dagene hos oss og ta utviklingen din så langt som mulig under oppholdet.

Teori om surfing

Teknikk, sikkerhet og regler. Surfesteder og bølgevarsel. Bli flink til å forstå hva som er viktig og hvorfor.

 

Surfebrett

Hva skal en velge av surfebrett, utstyr er faktisk viktig, men ikke så enkelt, vi snakker sammen ut fra ditt nivå og ønske.

 

Ellers kan alle deltakere surfe så mye de vil på Bore stranden som ligger 200 meter fra Boretunet.

5 døgn

6390,-

 • 4 surfekurs

 • Utstyr alle dager

 • Overnatting 5 døgn

 • Sengetøy og håndkle

 • Transport til og fra surf og butikk

 • Yoga

 • Utflukt (ekstra kostnad)

23. feb - 28. feb
 

3 døgn

4490,-

 • 3 surfekurs

 • Utstyr alle dager

 • Overnatting 3 døgn

 • Sengetøy og håndkle

 • Transport til og fra surf og butikk

25. feb - 28. feb

boretunet_surfcamp_ivrig.jpg

Praktisk info

Måltider

Vi møtes til frokost mellom 08:00 - 09:30. Her lager du din egen frokost, og du handler selv inn de matvarene du ønsker. Til frokost legger vi planen for dagen. Vi lærer oss å lese værmelding, bølgevarsel og vindretninger. Basert på meldingene så reiser vi dit det er best surf. 

Etter endt aktivitet tilbake på Boretunet planlegger vi fellesmiddag så langt det lar seg gjøre. Vi prøver å samkjøre de som har vært på samme aktivitet som minimum.

Du har til enhver tid tilgang på vårt kjøkken hvor det er enkelt å ordne seg mat. Vi blir enige om når neste dags aktiviteter skal starte slik at alle vet når de må ha spist frokost og hva som trengs av eventuell nistepakke. Vi vil hjelpe til med transport til og fra matbutikk på Klepp.

Aktiviteter

Skal vi ha en hviledag diskuterer vi alternative aktiviteter, som volleyball, boccia, gåturer, skating eller brettspill på Boretunet. 

 

For de av dere som deltar på 5 eller 7 døgn blir det en dag med alternativt opplegg, hvor de som ønsker deltar på tur til Preikestolen eller Kjerag. De som ikke ønsker å gå tur kan bli på stranden og surfe så mye de orker. De som vil bli med på fjelltur må ta med seg fottøy og klær til å gå tur i. Fjellturene er frivillig og koster 990.- per person. 

Overnatting

Inkludert i campen er det en enkeltseng til hver person. Vi samler samme kjønn på rom. Opptil fem personen kan være på ett rom. Har du behov for privatrom, så kan det la seg gjøre mot ekstra kostnad (gitt at det er tilgjengelig rom). 

Boretunet består av hovedbygget med 5 rom og overnatting til 22 personer. Huset er helt nytt og veldig trivelig. Det har stor stue og kjøkken, dusjer og toaletter. Om dere er en vennegjeng eller to kompiser så deler dere rom. Det er sovesal i tre rom og disse vil bli brukt som dette ved behov. Ellers vil vi gjøre alt vi kan for at alle skal ha det komfortabelt. Vi har fire Tinyhouses med plass til 4 personer, i tillegg har vi flere hytter i umiddelbar nærhet til Boretunet. 

Boretunet_fly.png

Sola Lufthavn (20 min. unna). (Vi kan hente deg\dere min 500\200 pr pers) 

Boretunet_bil.png

Fra Oslo: 7 t.

Fra Kristiansand: 3t.

Fra Bergen: 5t.

Boretunet_buss.png

Buss\tog til 

Sandnes\klepp\bryne. (Vi kan hente deg\dere min 500\200 pr pers)  på stasjonen

bottom of page