top of page

Surfekurs med Boretunet

Jæren er kjent for sine nydelige sandstrender, Jæren er også kjent for å ha noen av landets beste surfeplasser. Siden Boretunet kun ligger hundre meter fra Borestranden er det så herlig enkelt å ta på seg en drakt, gå ned til havet, og nyte en dag i vannet.
 

 

Hvem passer surfekurset for?

Surfekurs passer like godt for familien som for vennegjengen. Barn som kan svømme har veldig ofte en god opplevelse med oss. Våre instruktører er profesjonelle og tar hensyn slik at kurset blir etter nettopp ditt nivå og behov. Vi fokuserer på små og mellomstore grupper for å holde sikkerhet, opplevelse og kvalitet på det nivået vi skal ha.

Hva er ISA og hvorfor er instruktørerene godkjent fra dette organet?

International Surfing Assosiation har ett eget sertifiseringssystem for instruktører. Dette for at det skal finnes en opplæring med satte krav for å kvalitetssikre rett sikkerhetsnivået på instruktørene. 

Det vil si at vi forholder oss til føringer om antall personer per instruktør og at instruktørene har den kunnskap og erfaring som trengs for å holde surfekurs sikkert.

Hvordan foregår ett kurs?

Vi starter med å skifte til våtdrakt, noen bruker badetøy under drakten, andre har undertøy, mange bruker ingen ting under drakten. Etter at vi har skiftet går vi sammen ned til stranden. På stranden har vi en sikkerhetsgjennomgang påfølgene av enkel teoriopplæring. 

Etter dette er det tid for å lære vannet å kjenne og få erfart hvordan det er å bli dyttet av bølgene. Vår instruktør hjelper deg selvfølgelig. Så er det på tide å lære seg litt til på stranden om hvordan en reiser seg og står på brettet. Dette skal deretter settes ut i praksis i vannet igjen. 

Hvor lang tid tar kurset?

Selve surfekurset tar to timer, men med skifite til våtdrakt og turen ned til stranden vil vi regne tre timer. Etter at kurset er ferdig står en fritt til å bruke utstyret så lenge en ønsker for å holde på selv. 

Hva trenger jeg å ta med meg til kurset?

Det er opp til deg selv hva du ønsker å ta med deg. Vi anbefaler deltakere til å ta med solkrem for å smøre seg før vi begynner kurset. Ned til stranden trenger vi kun å ha med oss brett, eventuelt vann om ønskelig. Etter kurset tar man av seg våtdraktene og da er det praktisk å ha et håndkle til å tørke seg med.

surfekurs, barn, jæren, surfeskole, boretunet

TA FAMILIEN MED PÅ SURFEKURS 

hang out

Surfekurs
Pris er per person
 
1 - 5 personer
990,-
 
6 - 9 personer
890,- 
 
10+ personer
790,- 

Privat leksjon
1-1 med en av våre instruktører. 
1790,-

Våre kjære instruktører

Alle instruktørene på Boretunet er ISA-sertifiserte med godkjent førstehjelp- og livredningskur. De er engasjerte og hjelper deg gjerne om du har spørsmål!

For refusjon av avbestilt surfekurs må det avbestilles minimum 3 dager i forkant av selve kurset 
Boretunet_Bore_surfekurs_utleie.png
bottom of page