top of page


 

 

Jærstrendene har endelig fått et sted som spesialiserer seg på teambuilding. Boretunet er tilrettelagt for at faglig påfyll skal kunne kombineres med aktiviteter og selskap. Hos oss er det enkelt å ha det gøy. God atmosfære er viktig, og det har Boretunet masse av. Vi sørger for en behagelig stemning hvor gjestene våre kan senke skuldrene og nyte oppholdet!

Når du skal ha teambuilding og ønsker glede og moro!

hang out
Boretunet_selskapslokale_teambuilding.jpg

Selskapslokale

Vårt splitter nye selskapslokale er tilrettelagt for å samle mennesker til en god fest og et smakfullt måltid. Den gode stemningen blir satt av landskapet og lyset, mens kolleger og gode samtaler lager minnene. At en kan ha et helt område for sitt selskap gjør at dere virkelig kan nyte tiden sammen uten forstyrrelser. Den store terrassen er også et glimrende samlingssted for å hygge seg ute.

 

Selskapslokalet har kapasitet opptil 150 gjester.

Arne Nese og hans matkonseptet Ekte Matglede er en av våre samarbeidspartnere. 
Arne står bak blant annet utviklingen av restauranten Hemmeleg på Bryne.
 

 
Hjertesalat med Jærsk stæsj (1).jpg
Kylling og grønt frå Jæren.jpg
Kokk (1).jpeg

Mat

Boretunet ligger på Jæren, midt i hjertet av matfylket Rogaland. Her er vi omringet av kvalitetsprodusenter. For å ivareta alt det området har å by på av gode råvarer har vi valgt dyktige Arne Nese som vår kokk og samarbeidspartner innen mat. En ekte opplevelse! Har en andre ønsker eller behov kan vi tilpasses oss disse. Her er det kun fantasien som setter grenser.
DSCN0501.jpg

Vi skreddersyr opplegg som passer deg og din gruppe!

Boretunet_Kano-09 (1).jpg

Aktiviteter

Med stranden som bakgård er Boretunet et glimrende utgangspunkt for surfekurs! Vi stiller med både utstyr og instruktører etter behov. Om ikke surfekurs skulle passe for alle er hagen vår tilgjengelig for et slag krokket, volleyball, boccia eller kubb. Figgjoelva renner like ved Boretunet, og her kan en ta en rolig kanotur ned mot elveutløpet på nordsiden av stranden, eller ganske enkelt ta en gåtur langs elvebredden til Sele havn og bare nyte natur og frisk sjøluft.
moterom_seminar_boretunet.jpg
seminar_boretunet_mote.jpg

Møterom

Er det behov for faglig påfyll er det avgjørende å ha et egnet sted hvor møtene kan holdes. Vi tilbyr derfor et eget, romslig møterom med bjørkefinervegger og lydhimlingsplater i taket. Start gjerne dagen med en workshop før en hopper i havet for en frisk dukkert, og bryner seg på et surfekurs sammen. Etterpå samles en igjen for middag og selskap.
295812628_3259458400935392_3866799710507978734_n (2).jpg

Vinterhagen

Stemning, stemning, stemning! Boretunets vinterhage på takterrassen er en varm oase som byr på en følelse av Middelhavet, selv når det blåser og er kaldt. Vinterhagen er en perfekt plass å samles for hygge og noe godt i glasset.
utsikt_leilighet_boretunet_png.png
overnatting_boretunet.png

Overnatting

Boretunet tilbyr overnatting i tiny houses, hytter og leiligheter for opp til 150 gjester.
boblebad_boretunet.png

Spa

Etter et friskt bad i sjøen er det ingenting som er bedre enn en tur i boblebadet vårt, etterfulgt av en tur i badstuen. Begge deler finner du i den nye velværeavdelingen vår som vi selvfølgelig har plassert på takterrassen!
rygr_MDE.png
Å ta en utflukt til Rygr Bryggeri har vært en god slager med tilbakemeldinger som tilsier at dette er topp stemning!
Der er en hyggelig avslutning på kvelden å samles rundt ett strandbål. Vi fikser ved og hjelper til.
Artisjokk_Oslo_Boretunet_6.png
bottom of page